15 Ocak 2010 Cuma

Schumacher & Ferrari


Schumacher Mercedes ile test sürüşlerine başladı. Kırmızı bir kask takmış, yarışlarda başka bir kask takacağı ve o kaskın kırmızı olmayacağını söyleyenler de var ama ben yine de onun özellikle böyle bir kask seçtiğine inanıyorum. Ferrari taraftarları da Schumacher veda ettikten sonra, 2009 sezonunda bile yarışlarda onun isminin olduğu Ferrari bayraklarını dalgalandırırdı. Belli ki iki taraf da birbirinden kopamamış.

Mercedes’e geçişini yazarken “Sezon boyunca yarışları karışık duygularla izleyeceğim. Şampiyon olmasını isteyemiyorum ama olursa üzülür müyüm onu da bilmiyorum. demiştim ama kırmızı kask Schumacher sevgimi fena depreştirdi. Ben artık onun için “umarım şampiyon olur” diyebiliyorum. Çok eskiden, Schumacher öncesinde de Ferrari’yi severdim ama yine de bir Ferrari pilotu yerine onun pilotlar şampiyonu olmasını kabul edebiliyorum. Çünkü ne olursa olsun benim için o hala Ferrari demek ve şampiyon olursa gerçekten sevineceğim.

Kısaca bu sezon pistlerde 3 arabam var..
.

2 yorum:

Pamukk dedi ki...

benim çözümüm; (sevmediğim halde) Massa ve Schumi tabiki. Alonsodan ilkgününden beri nefret eden ben, FErrariye geldi diye onu desteklicek değilim.hıh.
FErrrari markalar, Schumi pilootlar şampiyonu olabilir evet. uygundur.

Schumy dedi ki...

Kimse hiçbirşey kazanmasın. 3 sene yarış yapılmasın.