26 Eylül 2009 Cumartesi

Çatı Grafik



Blog'un banner'ını Şen Şef amatör bir çabayla yapmıştı, bizde bu işlerden anlayan pek yoktur. Uğraşırız, blog’a şekil veririz, yan tarafa fotoğraflar koyarız diye de çok atıp tuttuk ama pek el sürmedik. Belki o geri dönünce uğraşırız.

Şirketin grafik çalışmalarını, basılı malzemelerini Çatı Grafik yapar ve ortaya da hep iyi işler çıkar. Oradaki favori grafikerimiz Bora’dan bloga bir banner rica ettim, o da sağolsun hemen 3 tane yapmış ve göndermiş. Aslında daha çok beğendiğim alternatif vardı ama bir türlü yerleştiremedim. Belki daha sonra Bora ufak rötuşlar yapar ve onu kullanırız ama bunu da sevdim.

Bora’dan banner isterken Çatı Grafik adına bir post gireceğimi söylemiştim, bu anlamsız banner yazısı ile de gereksiz vaadimizi yerine getirmiş olduk. :)

3 yorum:

Şen Şef dedi ki...

Çatı'ya sözüm yok ama bence orijinali çok daha iyiydi.
Soğan bile yok bunda?
Bir Galatasaraylıyla Fenerbahçelinin blogu gibiydi hem benimki..
Feci üzülmüş durumdayım...
bilemedim

Arkhe dedi ki...

Aha müdür, soğan var ama pardon valla.. Ayıp ediyorsun, hemen eskisine döndür.. Galatasaraylının varlığını unuttuğumuz için bir eşşeklik yapmış olduk, varsan döndür eski haline.. :)

Adsız dedi ki...

arkadaslar eleştirileriniz için teşekkür ederim, ama tam anlatamamısım galiba bannerı; kırmızı galatasarayı, mavi de Fenerbahçe'yi temsil ediyordu zaten :))