17 Eylül 2009 Perşembe

F.C. Internazionale 0-0 F.C. Barcelona


Barcelona’yı daha çok seviyormuşum onu fark ettim, bunu merak ediyordum. Deplasman takımı maça hızlı başladı ve ilk 10 dakikada iki kez Messi bir kez de kaleci ile karşı karşıya kalan Zlatan ile kaleyi yokladı ama gol çıkmadı. Daha sonra oyun biraz daha rayına girdi. Topa daha çok sahip olan Barcelona’ydı ama oyunda mutlak üstünlük kurdu denemez. Inter iyi direndi.

İkinci devre ise Barcelona Inter kalesine kabus gibi çöktü. Bazı hücumlarıyla yine zevkten dört köşe oldum, bazen ayaklandım. Bu yarıda oyun neredeyse tamamen Inter ceza sahası etrafında geçti ama gol çıkmadı. Barcelona oynadığı futbolun karşılığı kadar pozisyon bulamadı. Neticede her ne kadar sahada İtalyan olmasa da Inter de bir İtalyan takımı ve kalelerini iyi savundular.

Inter geçtiğimiz sezona göre daha iyi bir kadroya sahip ve bence Şampiyonlar Liginde final şansı en fazla olan 3-4 takımdan biri. Barcelona’da ise hiçbir şey değişmemiş, geçtiğimiz sezon bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Seri sakatlıklar ya da büyük şanssızlıklar olmadığı sürece mücadele ettikleri her kupanın bir numaralı favorisi onlar.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Kalecilikten dolayı sanırım Julio Cesar sevgim, ve Ibrahimovic nefretim, Barcelonaya benimde sevgimi azaltmış bende bunu fark ettim.