7 Mayıs 2010 Cuma

Şampiyon


Avrupa yakasında çalışıp da bu maçlara gelmek pek mümkün değil, hele ki maçlar 18.30'da olunca. Bu güzel takıma destek veremediğim için üzgünüm ama bu onlarla gurur duymama engel olmuyor. Erkeklerimizden sonra kızlarımız da bugün Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u 3-0 yenerek sonuna kadar hak ettikleri şampiyonluğu aldılar. Herhalde daha önce hiçbir takım şampiyon olmayı bu kadar hak etmemiştir.

Fenerbahçe Acıbadem 2009-2010 sezonunu 3 kupa ve bir de Şampiyonlar Ligi ikinciliği ile kapattı. Lig şampiyonluğunun namağlup kazanıldığını da ayrıca belirtmek gerekiyor. Muhteşem bir performans sergilediler, hepimizi gururlandırdılar. "Bir Fenerbahçe taraftarı nasıl bir takım görmek ister?" sorusunun cevabı oldular.

Kızlarla birlikte Mehmet Ali Aydınlar'a, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na, teknik ekibe, kızları yalnız bırakmayan amatör branş tutkunlarına ve bu muhteşem sezonda emeği geçen diğer herkese çok teşekkürler. Umarım seneye bu 3 kupanın yanına bir de Avrupa Şampiyonluğu eklerler. Zor ama bunu başarabileceklerine hepimiz inanıyoruz..



Not: Bayan basketbol takımımız da serinin ilk maçında Galatasaray'ı 57-51 yenerek, ligde rakibini iki kez mağlup etmesine rağmen seride 1-0 öne geçti. Onların da kupayı bırakmayacağına inancımız tam.

Hiç yorum yok: