8 Mayıs 2010 Cumartesi

Beşiktaş 2-0 Manisaspor


Hiç aklımda yokken bir yerlerden gelen numaralı kombinesi ile maça gittim. Bu mücadeleyi detaylı olarak yazmanın bir alemi yok, benim de yorumum kısa olacak.

Fener'den Cim Bom'dan futbolcu almayın
Taraftarı çıldırtmayın
Bu taraftar arkanızda
Gelsin artık Quaresma


Beşiktaş camiası bir süredir geçirdiği evrimi benim gözümde dün tamamlamıştır, sonrası ise zaten komedi. Farklı bir kültüre sahip olmak Beşiktaş’ı rakiplerinden ayıran ve avantaj sağlayan, zamanında birçok insanı da taraftarı yapan, kulübüne bağlayan şeydi ama artık farklı değiller.

Ben Fenerbahçe’li olarak gitmişim, Necip’i falan merak ediyorum. Onun Mustafa Denizli ile olan diyaloglarını izliyorum, sahadaki hareketlerini takip ediyorum. Rıdvan ağlayarak önümden geçtikten sonra benim içim yanıyor, o hali maç boyu aklımda kalıyor. Atınç oyuna girerken 17 yaşında bir çocuğun o sahaya ayak basıyor olması beni bile heyecanlandırıyor ama adamların çoğu bunları umursamıyor. Fener diyor, Nouma diyor, sahada ter dökenlerden önce Quaresma diyor.

Yıldırım Demirören başladığı işi bitirmiş, bundan sonrası için kolay gelsin.
.
.
Not: Rıdvan için çok üzüldüm. Çok genç, toparlayacağına da inanıyorum. Her şey onun elinde, umarım kendine çok iyi bakar ve en kısa sürede sahalara döner. Büyük geçmiş olsun.

3 yorum:

Pamukk dedi ki...

kutlu doğum haftamıza yakışır bir maç oldu

(Rıdvan'a acilşifalar)

Ahmet Değirmenci dedi ki...

hiç bir zaman fener ve galatasaray öyle bir seyirci topluluğuna sahip olamıyacak ve o asil renkleri taşıyamayacak ayrıca bir semt takımı olma gururunu yaşayamayacak.Quaresam olayı ise taraftarın yönetimi bilmesinden dolayı uyarmasıdır.Bu taraftar sahadaki atıçları rıdvanları necipleri en çok isteyendir.Pascalı da ruhundan seviyoruz.Necip hala bu takımda oynuyorsa bu seyircinin maç boyunca necip uysal diye bağırmasındandır.

timlastik dedi ki...

tüpçü, kulübü arzu ettiği duruma getirdiğini zaten son seçimlerde kanıtladı. farklı platformlarda da dile getirdiğim gibi elimde necip, rıdvan, ismail gibi oyuncular varken neden acayip transfer merakına girilip sik gibi oyuncular alınma derdinde, enteresan bir durum. mustafa denizli, tüpçünün esiri yap bizi! olay budur. bu arada necip'i acayip beğeniyorum. bana CM günlerimi anımsatıyor. tarzı di biagio ile diego simeone arası. old skool orta saha diyebiliriz. harcanırsa yazık olur.