12 Mayıs 2010 Çarşamba

Bir Şampiyon Daha


Fenerbahçe bayan voleybol takımından sonra bayan basketbol takımı da play-off'lar da dahil olmak üzere oynadığı 29 maçın tamamını kazanarak, üst üste 5. kez şampiyonluğa ulaştı. Bu da gerçekten muhteşem bir performans, emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Fenerbahçe'de Birsel mükemmel bir karakter, belki de takımda en sevdiğim oyuncu. Bayan basketbolu izlemekten hiç haz etmem ama Penny Taylor'ı izlemek bana bile büyük keyif veriyor. Ebony'nin soyunma odası görüntüleri ona olan sevgimi bir kat daha arttırdı. Kızların şampiyonluk sevinçlerini sahada yaşayamadığı gecede Ajavon'un soyunma odasında Aziz Yıldırım ile olan diyaloğu ve ısrarlı şampanya isteği bizi güldürdü, Başkan'ın "Çok bağırmayın, dayak yiyeceğiz" sözleri ise tebessüm ettirdi. Kısacası yönetimiyle, yabancılarıyla, Türkleriyle Fenerbahçe bu branşta da yine muhteşem bir "takım" görüntüsü verdi.

Zafer Kalaycıoğlu'nun çırpınışları ayrı bir keyif verdi, maçın bitimiyle beraber kızların üzerine atılan maddeler "Acaba bu kez kimden tahrik oldular?" sorusunu akıllara getirdi. Galatasaray tarafında gecenin belki de tek güzel görüntüsü Adnan Polat'ın mağlubiyeti edepli bir şekilde kabullenip kupa töreni sonuna kadar salonda kalmasıydı.

3 önemli branşta şampiyonluk kupaları müzeye geldi. Önümüzde iki branşta oynayacağımız iki final daha var ama bu gece öncelikle bu kızların gecesi, sadece onları övmek gerekir. Muhtemelen onları bu Pazar maç öncesinde Saraçoğlu'nda alkışlayamayacağız ama kim bilir, belki de sezon sonunda 5 kupayı birden sahanın ortasına koyup, bu güzel takımın da önemli bir parçası olduğu büyük bir Spor Kulübünü ellerimiz kızarana kadar alkışlayacağız..

1 yorum:

tofi dedi ki...

hadi inşallah