11 Ekim 2008 Cumartesi

Bosna Sınavı


Volkan - Sabri, Servet, İbrahim, Hakan - Kazım, Aurelio, Ayhan, Arda - Mevlüt, Batuhan

Beğenmedim. Zaten beğeneceğim bir 11'le oynamadık senelerdir, bıraktım ummayı. Fatih Hoca bazen ilk 11'de feci çıldırıp sonra maç sırasında 1-2 değişiklikle cuk diye rakibe karşı oturtabilir takımı. Defalarca gördük bunu.

Yine de Mehmet Yıldız dururken Batuhan tam bir Terim klasiğidir. Sabri'yi de "ben oynatırım" demiştir zaten. Fatih Tekke persona nongrata tee ne zamandır. Neyse herkes söylüyor bunları zaten.

Al sana öngörü: Pis kontratak yapar Bosna-Hersek, defansın arkasına atılan toplar tehlike yaratır. Yusuf Kazım'ın yerine girer, duran toplarla kazanır ya da kaybederiz. Eğer kişisel hatalar çok olursa (en sevdiğim teknik direktör zırvası), yakaladığımız pozisyonları da değerlendiremezsek şok fark yiyebiliriz.

Pek net olamadı, benden bu maça bu kadar çıkıyormuş öngörü, neyse artık. TVdeki yorumcular, futbolcu ve teknik adamlar "golü bulsaydık skor farklı olurdu", "defansı boş bırakırsan tehlike yaşarsın" gibi özlü sözler söylerken benim bu öngörü zırvalamamı hoşgörün.

Al bi de kehanet: Sabri dağlara taşlara 4, kalecinin kucağına 6, yan ağlara 3 orta yapar, 2 korner kazandırır, 1 sarı kart görür. Söylemeye dilim varmıyor ama yerine dönmeye üşendiği 2 pozisyonda da büyük tehlike yaşarız. Al sana net, hemi de kehanet.

Hiç yorum yok: