17 Kasım 2008 Pazartesi

Cassio Soares Lincoln


Galatasaray medyasının bir dönem en sevdiği malzemelerden biriydi "1o numara" arayışı, Lincoln geldikten sonra herhalde büyük bir boşluk hissetmişlerdir.

Transferi kesinleştiğinde üzülmüştüm, Schalke'de oynadığı futbolu beğenmeyen de yoktur herhalde ama geçtiğimiz sezon oynadığından çok oynamadığı futbol ile konuşuldu. Aslında bu sezona da çok farklı başlamadı ama Skibbe'nin onda ısrar etmesinin karşılığı iyi veriyor, çok formda ve skora direkt etki ediyor. Bu formu ne kadar devam eder bilemiyorum ama böyle giderse en azından yıpranan kariyerini onaracağı, Galatasaray'a büyük katkı yapacağı belli oldu.

Bu formu devam etmeyebilir, yine sorun çıkarması da sürpriz olmaz ama nedense benim içimde sakatlık sebebiyle bu hızı kesilecek gibi bir his var. Yanlış anlaşılmasın, bu bir temenni değil, he Lincoln'ü normal olarak hiç sevmem o ayrı ama sakatlansın da istemem. Anlatmak istediğim şey başka, o gereksiz yere sağa bakıp sola attığı paslar, boş kaleye topukla vurması, sahadaki şımarık hareketleriyle meslektaşlarından nefret toplar ve Anadolu futbolcusu da bunları hatırlar.

Ben olsam "bu ligde çok tekme atıyorlar" diye sızlanmak yerine o hareketlerden vazgeçerim çünkü bu ligde çok kasap var..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok şımardı, indirin diyorsun yani kasaplara. Helal...

Arkhe dedi ki...

Hı hı, Süper Lig futbolcuları arasında en çok takip edilen blog buymuş, sen de ne demek istediğimi muhteşem çözmüşsün, helal..