8 Şubat 2010 Pazartesi

Internet Spor


Bu internetspor adını verdikleri saçmalıklar portalını Emre Belozoğlu’na verilen 3 maç ceza ile tanımıştık. Haberi önce “Piç kurusuna 3 maç ceza verildi” başlığıyla vermişler, daha sonra korkup“p.ç lafına 3 maç ceza verildi” olarak değiştirmişler, son olarak da “Emre'ye şok ceza” haline getirmişlerdi. Yazılı basınla başa çıkamıyorken bir de internet medyası çıktı, mide bulandırıyorlar.

Bugün de bir bloga bırakılan yorumlarda yine karşıma çıktılar. Yazıyı Engin Akdiş adında bir “xxx” yazmış. Link veremiyorum, bu yazıyı da tırsıp kaldırmışlar. Gerçi bunun yerinde duran yazı da ayrı bir rezalet. Neyse ben yayından kaldırılan yazıdan başlığıyla birlikte ufak bir alıntı yapayım;

Bursaspor maçına uyarıcı alıp çıkarsan böyle olur

"Fenerbahçe‚ Galatasarayı 3 1 yendiği maçta futbolcuların hemen hepsi maçtan önce uyarıcı almışlardı. Nitekim‚ Galatasaray maçından sonra döküldüler. Çünkü uyarıcı ile maç yapan bir futbolcu sonraki maçlarda uzun süre form tutamıyor.
Fenerbahçeyi Bursaspor maçında izledim. Futbolcular uyarıcı almışlardı. Haliyle Diyarbakır gibi diri bir takım karşısında başaramayacaklar" demiştim.
.
Fenerbahçeli bir dostumun‚ "Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun anlamadım" sitemine ise "Daum‚ uyarıcı konusunda sabıkalı. O işi iyi bilir. Futbolcular elbette kabul etmez ama Daum öyle bir uyarıcı verir ki‚ futbolcuların haberi bile olmaz" cevabını verdim.

Beyler!.. Bu takım Daum ile uyarıcı aldığı birkaç maç iyi oynar ondan sonra bu gece olduğu gibi dökülür. Benden söylemesi.


Şimdi ben bunlara ana avrat küfür edersem elime bir şey geçmez, boşu boşuna blogu kirletmiş olurum. O yüzden kötü konuşmayacağım ama bunu yazan arkadaşın hem adını vereyim, hem de ufak bir fotoğrafını koyayım. Açıkça tahrik ediyorum ve hedef gösteriyorum. Adı Engin Akdiş, fotoğrafı da yazının en altında duruyor. Belki birileri bir yerlerde karşılaşır da dayak atmasa da en azından suratına tükürür. Belki evde kullansın diye fitil şeklinde bir uyarıcı da verir.
.
Hayır işin komiği sonradan korkup yazılarını ve haberlerini de yayından kaldırıyorlar. Rezil herifler, adam değiller. Yine de söyleyeceğimi üstü kapalı yazayım, anlayan anlar;
.
Yiyemeyeceğin muzu soymayacaksın.


10 yorum:

Pamukk dedi ki...

tipe bak hizaya gel

joe kleine dedi ki...

Bence bu isimde sahtedir foto da...Adnan polatla beraber pskolojik harp oyunları başlattılar, bu işler o kliğin oyunları bana kalırsa...

koala dedi ki...

Emin ol, sanal bir karakterdir. Fotoğrafı bir yerden çakma bulunmuş, Meriç Tunca'cılık oynuyorlardır

Apoiantes dedi ki...

uzun yıllardır ülkemizde spor medyasından en çok ekmeği bu tip desteksiz atanlar, sağa sola bok atanlar yiyor zaten. işin kötü tarafı objektif- araştırmacı bazı yazarlarında bunlar yüzünden değeri bilinemiyor, silinip gidiyorlar.

steven_stiffler dedi ki...

Teşhirci tipi var.

Hayatımda okuduğum en kaypak yazılardan birisiydi.Mahkemeye verilmeli kesinlikle...

Arkhe dedi ki...

Koala;

Peki bu haberleri yazdıranlar nasıl karakterlerdir?

Oz dedi ki...

gerçekler canını acıtıyor dimi?

hoşuna gitmeyince de saldırrrr....

Arkhe dedi ki...

Aha, sanırım Engin Akdiş geldi.

Sekhranikos dedi ki...

Erken geldi. Uyarıcısı eksik kalmış. Lakin ben bilmem bu işleri ama medya üzerine kulüplerin dava hakları yokmu? Hadi bu zibidiyi geçtik diyelim, kulüp onca haber yalanlaması yaparken aynı zamanda bu haberlere dava açmıyormu? açmıyorsa sebep nedir? yalan haber dediğin iftira oluyor o da benim bildiğim suçtur her daim. Tuhaf netekim.

ugur dedi ki...

ben inanmıyorum