9 Ekim 2008 Perşembe

Mustafa Denizli

Haydi burada bahsettiği prensipleri geçtik diyelim, Yıldırım Demirören'in zamanında onun için söylediklerini sineye çekmesini de umursamayalım tamam ama kafama takılan başka bir şey var. Acaba Mustafa Denizli Lig Tv'deki işine devam ediyor olsaydı Beşiktaş'ın başına gelen teknik direktörle sadece sezon sonuna kadar anlaşma yapmasını nasıl yorumlardı merak ediyorum..
.
Edit: Mustafa Denizli'nin isteğiymiş. Aslında diğer iki olay daha ön planda zaten. Prensiplerinden dönen ve Demirören'in söylediklerinden sonra o takıma giden isim bir başkası olsaydı bunu tv'de o ukala tavırlarıyla nasıl yorumlardı acaba. Evet, televizyon beni bu adamdan baya soğuttu.

3 yorum:

open your mind dedi ki...

mustafa denizli basın toplantısında 1 senelik anlaşmayı kendisinin istediğini kulübün kendisine 2 senelik anlaşma önerdiğini ve kariyeri boyunca 1er senelik anlaşmalar ile çalıştığını açıkladı .

Arkhe dedi ki...

Evet sonradan duydum. Lucescu, Ertuğrul, Denizli, Sergen, Sinan Engin, Tayfur.. Sanırım Beşiktaş'da 3-5 gündür olanları, bu hızlı trafiği artık takip edemiyorum.

Adsız dedi ki...

at yalanı yiyeyim inananı. danışıklı dövüşüyolar.