5 Kasım 2008 Çarşamba

Arsenal - Fenerbahçe

Çok uzun zamandır bir maç öncesi camianın bu kadar umutsuz ve maçtan kopuk olduğunu hatırlamıyorum. Evet, umutlu olmak kolay değil ama hayal etmemin bir sakıncası yok, bir beraberlik bile UEFA yolunda bence avantaj sağlar. Belki de Fenerbahçe için hayırlısı en başından beri o yoldu..

5 yorum:

Tuner dedi ki...

şerleri hayıra dönüştürmeye uğraş vermen umutsuzlugunun tavan yaptıgını gösteriyor kaptan.Ama olur mu olur.Neden olmasın.Foto aşmış ama :)))

Şen Şef dedi ki...

Ohooo...
Bu ne tembellik müdür? Hani dönmüştün? Bu mudur yani 2.5 satır oraya, 3.5 satır buraya? Para mı istiyorsun, başka bloglardan teklif mi aldın nedir?

İmportant first team player'sın olm sen, statünü bil! :))

Foto iyiymiş hakkaten ama

Arkhe dedi ki...

@tuner;

Bu deplasmandan umutlu olmak kolay değil be müdür.. :)

@şen şef

Döndük de bizi 1 ay her yerden uzak tutan işlerin pislikleri üzerimize yapışmış, zaman toparlanma ile geçiyor. Futboldan da çok uzaklaşmışım, Pazar sonrası iyice içine girerim, merak etme. :)

Şen Şef dedi ki...

"iyice içine girerim" filan derken sen iyi ki kinaye sezmiyorum, yoksa "dikkat et de senin içine girmesin" filan derdim, iyi ki :)

lig pazar günü başlıyor

Adsız dedi ki...

fotoya yorum yazmaya açtım ki herkes övgüler düzmüş bile.. nerden buldun? süper ifade etmiş kısa da olsa yazını.. bu arada arkhe öhm.vol.serisinde bu hafta uzun yazmış arada maillerde bana da laf yetiştirdi.adam kitap gibi yazıyor aslında.. maçın neticesi istediğin gibi olursa al sana başlık: "müjde ar sen al"