14 Ağustos 2010 Cumartesi

Fantezi Futbollar


Sonunda futbol tekrar başlıyor. Liglerin başlangıcı benim işlerin fena olduğu bir döneme denk geldi ve bu ay sonuna kadar futbolun içine çok fazla girebileceğimi sanmıyorum.

Fantezi futbol oyunları için de planlarım vardı. Dünya Kupası sırasında oynadığımız oyun keyifli geçince bu sezon blogda hem Süper Lig hem de İngiltere için birer lig açmayı düşünüyordum ama hem fırsat bulamadığımdan, hem de her iki lig için de fantezi futbol ligleri açıldığından ben de burası için bir şey kurmaktan vazgeçtim. Onun yerine girdiğim liglerin kodlarını buradan söyleyeyim ki katılmak isteyenler oradan buyursun.

Süper Lig için Romantik Kanaryalar haricinde bir şey görmedim. Ntv üzerinden oynanıyor ve ligin şifresi de "roka".

Lig Tv'nin fantezi futbolu için de bir takım kurdum ama etrafta böyle açılmış bir lig göremedim. Lig Tv ya da Ntv fark etmez, fantezi futbol ligine katılımcı arayan varsa severek gelirim, yeter ki haber edin.

İngiltere için ise fantezi futbol ligini açabilecek en doğru insan açmış, Noat Samisa. Geçen sene sezon sonuna kadar işi götürmüştük, bu sezon da ben oradan devam edeceğim. Detayları burada bulabilirsiniz. Burada her hafta takım değiştirilmiyor, transfer hakkınız sınırlı. O yüzden tüm sezon boyunca götürmesi nispeten daha kolay oluyor.

Bir de Lambuja'nın açtığı Yahoo üzerinden oynanan bir EPL Fantasy var, onun da detayları burada. Yurt dışı olunca her hafta kadronun tamamen değiştirilebildiği fantezileri sevmiyorum ama zaman bulursam ona da gireceğim.

1 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

Bayadır oynamıyordum fantezi futbol ama kaydoldum NTV'ye bakalım nasıl olacak :)