4 Kasım 2009 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi'nde 4. Salı


A grubunda Bayern Münich’in eksiklerine rağmen Bordeaux’u sahasında yeneceğini düşünüyordum ama iflas etmişler. Gruptan çıkma şansları çok azaldı. Bayern’den iki maçta 6 puan alan Bordeaux lider, Maccabi Haifa’yı deplasmanda Camoranesi’nin golüyle yenen Juventus ise ikinci sırada. Bayern Münich’i Avrupa Ligi’nde izleyeceğiz gibi gözüküyor.

B grubunda Beşiktaş’ın durumu ortada, gecenin sürprizine ise CSKA Moskova imza attı. Ferguson’un hafta sonu oynayacağı Chelsea maçını düşünerek rotasyona gideceğini tahmin etmek zor değildi ama bu kadarını beklemiyordum. Zagoev’in golü harika, son dakikada yedikleri gol ise CSKA adına talihsizlik, Beşiktaş için ufak da olsa bir şans.

Haftanın maçı C grubunda oynandı. San Siro’da Kaka için neler oldu bilmiyorum, merak da ediyorum. Maçta ise Real Madrid özellikle ilk yarı daha etkili gibiymiş. Benzema kaleyi çok yoklamış ama Dida iyi günündeymiş. Kaka’nın kaleciden dönen topunu tamamlayan Benzema ile Real Madrid öne geçmiş ama rakip kaleye 2. gidişinde penaltı kazanan Milan beraberliği yakalamış, hatta hemen sonrasında da bence yine nizami bir Milan golü verilmemiş. Diğer maçta ise 6-1’lik bir skor var ama özetlerden gördüğüm kadarıyla maç öyle bir skoru hak etmemiş. Zurich ilk golü kendi kalesine atıyor, ikinci golü üse Türk hakemlerinin bile kaçırmayacağı bir ofsayttan kalesinde görüyor. Sanki Marsilya ile aynı sayıda pozisyon bulmuşlar ama Marsilya neredeyse girdiği her pozisyonu gole çevirmiş. Zaten son 3 gol de son 10 dakikada gelmiş. Bu arada Cheyrou’nun attığı takımının 5. golü harika.

D Grubunda Chelsea ve Apoel deplasmanında kazanan Porto gruptan çıkmayı garantiledi. Atletico Madrid Chelsea karşısında ilk golü buldu ama 82. ve 88. dakikalarda iki gol bulan Chelsea öne geçti. Son sözü ise 90+1’de Aguero söyledi. Kun oyuna ikinci yarıda girmiş ve iki muhteşem gol atmış. Özellikle ilk gol harika. Chelsea’nin iki golü de Drogba’dan ve ikisi de şık goller. Drogba bu sene fena çıldırdı, beni de Fantasy Football’da takımıma almadığım için pişman etti. Sanırım an itibariyle dünyanın en iyi forveti Didier Drogba.

1 yorum:

Pamukk dedi ki...

man u nun allah belasını versin(amma bela okudum bugün)
inşallah chelseaden 5 yerler pazar günü.

sakalım yok ki sözümü dinleyesin.dün bütün gün drogbayı al takımına diye başının etini yedim dinlemedin oh olsun:p