5 Aralık 2009 Cumartesi

Önder Turacı ve Eskişehir Deplasmanı


Her şey üst üste geliyor. Bir uğursuzluk var tamam ama yanlış giden bir şeylerin olduğu da ortada. Şimdi de Önder Turacı ciddi bir kaza geçirdi, sağ el bileği atardamarı ile tendonları kesilmiş. Bu sabah 2 saatlik bir ameliyat geçirdi. Kaliteli medyamız sağolsun haberi önce intihar olarak girmişler. Şimdi ise annesi ile eşya taşırken vitrinin devrilmesi ile elini kesti diyen de var, gece kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra sehpaya yumruk atarak kesti diyen de. Öyle ya da böyle Önder ölümden dönmüş diyebiliriz, büyük geçmiş olsun.

Fenerbahçe de resmi sitesinden konu ile ilgili bir açıklama yapmış. Bu sefer kuşlar eksik bilgi vermemiş. Önder'in tedavi olması ve dinlenmesi gerekirken gece geç saatlere kadar bir gece klubünde eğlendiği söylenmiş. Zaten bu sezon bu alem merakı niye bu kadar hortladı hiç anlamıyorum, medya da disiplin işini deşmeye iyice merak salmış durumda. En ağır ceza verilsin, gerekirse kulüp ile ilişkisi bile kesilsin hiç sesimi çıkarmam ama kaza yeni olmuşken ve futbolcun daha hastaneden bile çıkmamışken böyle bir açıklama yapmak da bence hiç doğru değil. Anlamsız ve gereksiz bir iş. Önce "Geçmiş Olsun" dersin, sonra hafta içi bu açıklamayı yaparsın. Dediğim gibi istersen de kovarsın.
.

Sabah saatlerine Önder Turacı damgasını vurdu, oysa akşam Fenerbahçe çok önemli bir deplasmana çıkıyor. Emre kadroya alınmış, çok şaşırdım. En az 4 hafta oynayamayacağı ve devreyi kapattığı söyleniyordu. Bu maçta oynar mı bilemem ama en azından Ankaragücü maçında kesin oynayacaktır. Bu devre sonundaki puan durumuna direkt etki edebilecek bir haber.

Fenerbahçe yorgun, hafta içi yüksek tempoda bir maç oynadılar. Eskişehir'in önemli eksikleri var ama başa bela olabilecek Youla oynuyor. Beşiktaş'ın puan kaybettiği bu haftada mutlaka kazanıp bir şehir deplasmanını daha geride bırakmak ve devreyi lider kapatma adına bir önemli adım atmak gerekiyor..

2 yorum:

Gürkut Gürsoy dedi ki...

Bu açıklama, hatalı bile olsa yaralanmış ve ciddi bir tehlike atlatmış kendi sporcun için yapılmaz. Bu kulüp konuşmayı ve açıklama yapmayı bilmiyor! Vefa desen hak getire zaten. Sadece Aziz Yıldırım'a vefa. Geri kalan tu kaka.

Al sana komplo teorisi benden:
Önder geçen sezon yurtdışına gidip geri döndü. Bu transfer ile ilgili kulüp bir menajere tazminat ödemeye mahkum oldu. Önder'e "kendin öde" demişlerdir. Önder "bana ne" demiştir. Fırsat bu fırsat Önder'i şutlama planı.

Arkhe dedi ki...

Mantıksız teori diyemem.

Ama Önder şutlanırsa da yazık oldu da demem..