2 Aralık 2009 Çarşamba

Pardon?



Kaynak Fanatik ama Ajansspor ve Milliyet de haberi aynı şekilde vermiş. Gerçi Milliyet sadece ana sayfada başlığı girmiş, tıklayınca Fanatik açılıyor. Belli ki birisinin kafası çok güzel. Rıza Çalımbay'ın olduğunu sanmıyorum, muhtemelen haberin altında imzası olan M. Ali Sabuncu isimli arkadaşın..

****

Sakatlıklardan dolayı özellikle son maçlarında istediği kadroyu sahaya süremeyen Kırmızı-Siyahlılar’da, zorlu Fenerbahçe sınavı öncesi, teknik heyet 1 numara çözüm buldu. Hücumda Mehmet Yılmaz ve Ümit Karan’ın sakatlıkları nedeniyle devreyi kapatmasından dolayı elindeki tek silah olarak Youla’nın kalması Kırmızı-Siyahlılar’da radikal bir karar çıkmasına sebep oldu. Teknik direktör Çalımbay’ın Fenerbahçe karşısına 2.05’lik kalecisi İvesa’yı hücumda sahaya sürebileceği ifade edildi.

2-1 mağlup oldukları Trabzon deplasmanında dev kaleciyi sahaya sürmeyi düşündüğü belirtilen Çalımbay’ın karşılaşmanın hakemlerine de, konuyla ilgili prosedürü sorduğu öğrenildi. Kalecisini sahaya sürebileceğini öğrenen tecrübeli hocanın, Fenerbahçe karşılaşmasında Kayacan’ı kalede başlatıp, İvesa’yı da Youla ile birlikte forvette oynatacağı kaydedildi. Eskişehirspor; forması da hazırlanan Sırp file bekçisi ile hava toplarında üstünlük kurmayı planlıyor.

6 yorum:

anonim dedi ki...

ben size diyorum abi, bu adamlar rakı masasında çıkarıyorlar bu gazeteleri diye. :P

RuFF dedi ki...

yalan bu
burak yılmaz ve youla varken neden kaleciyi forvet oynatsın
Kaynak :fanatik gazetesi ise zaten kolpadır

Gürkut Gürsoy dedi ki...

Bu taktik ustalığı ve süper düşünceye karşı Daum boş durmaz, Carlos'u forvet Guiza'yı sol bek, Ayhan Tumaniyi ön libero oynatır.

esperanza dedi ki...

Ivesa patlama yapar, kumaşi iyi

Adem dedi ki...

Trabzonspor'un Şenol Güneş'i getirme düşüncesinin arkasında yatan asıl sebep kaleci sıkıntısıydı zaten. ;-)

Adem

Furkan Zengin dedi ki...

rıza hoca spor servisi programına katıldı sabah. eğer geri düşme gibi bir sıkıntı olursa maç sonuna doğru duran toplarda kaleciyi de iler çıkartmak gibi bir düşüncemiz olabilir dedi.ama yedek kaleciyi koyup onu forvet oynatmak diye bir şey söz konusu değil , zaten Ivesa'nın öyle bir fiziki yeterliliği de yok dedi. Ayrıca hakemlere de sormuş, hani mecbur kalsam kaleciyi forvete çekip kaleye birini koysam nasıl oluyor prosedür diye, ama onlardan da net bir bilgi gelmemiş. Yani böyle bir şey yapmaya kalkışsam hakemler bile bilmiyor nasıl olacağını bu işin dedi. Ayrıca haberi yazan arkadaşa da helal olsun, rakı masasında bile yazılsa içinde birazcık mantık kırıntısı olur yahu, bunda o da yok