23 Aralık 2009 Çarşamba

Tetikçinin Vedası


"Ünü" ülke sınırlarını aşan, Türk futbol seyircisinin yanı sıra farklı ülkelerdeki birçok taraftardan da küfürler yiyen ve lanet edilen Selçuk Dereli hakemliği bıraktığını açıklamış. Kısaca tetikçinin işi bitmiş.

Selçuk Dereli adı hiç unutulmayacak. Bu "büyük" hakem yıllar sonra bile anılacak, kulakları çınlatılacak. Hayatının kalan bölümü için tek dileğim futboldan uzak kalması. Bunun dışında ne hali varsa görsün.
.
İstifa açıklamasında bir de utanmadan "onurlu bir şekilde sürdürdüğüm hakemlik yaşamım" demiş. Neyse..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu haber sayesinde güne güzel başladım.

SirEvo dedi ki...

Bizim yazığım marş da çok manalı be..
Selçuk dereli, ..... nereli
Hiç sevmezdim, güle güle diyorum arkasından.

Griffith dedi ki...

Çok şükür.

Sekhranikos dedi ki...

Öyle kolay bitmez, oğuz sarvanlar, sadık dedalar hakemliği bıraktılarda ne oldu ve üstelik beyimiz açıklamasını nasıl bitirmiş, kalan ömrünce hekemlik camiasının hizmetinde olucakmış. Tetikçi ölene kadar tetikçidir. Bir adamı bir kere almanız yeterlidir o hep sizindir âzad etseniz bile!

Patasana dedi ki...

Adam bence mütiş bir PROFESYONEL! Senelerdir süper lig, 1. lig, amatör küme, avrupa nerde maç yönettiyse delirtmediği taraaftar kitlesi olmadı. Yemediği küfür kalmadı, hakkında besteler yapıldı ama adam yine de çizgisini bozmadan devam edebildi ve bu kadar sene bu camiada tutunabildi. DEF OLUP gittiği için çok mutluyum ama sporun içinden çıkmayacağını bildiğim içinde endişeliyim. Allah korusun 2 gün sonra bir organizasyonun başında yer alırsa biteriz...