26 Kasım 2009 Perşembe

3+1 Maç




.
.
***
Fenerbahçe sustukça cezalar acımasızlaşıyor, sessiz kalırsan zararlı çıkan sen oluyorsun. Fenerbahçe taraftarı da yönetimine kızmaya başladı, o yöneticiler de çıkıp konuşmaya başlayacaktır. Herhalde kavga başlamadan TFF rahat etmeyecek.
.
Bence ceza çok ağır olmuş.
.
Edit: Doğa'nın cezası iki maça indi.

14 yorum:

Schumy dedi ki...

Kesinlikle çok ağır. Hakeme küfür etmeye ceza verilmesi bile saçma.

peralta dedi ki...

ceza bence de ağır. ama şikayet ettiğim yok bu cezadan. hem kazım'ın genel hıyarlığı, hem de bu süre içerisinde emre'nin de maalesef oynayamayacağını düşünürsek ilk yarının son maçlarında ve iki avrupa kupası maçında özer, ve özellikle de adını unuttuğumuz deivid şans bulacaktır. inşallah olumlu kullanırlar.

tamchee dedi ki...

Adamlar bizim yöneticiler sustukça azıyorlar..!!

esperanza dedi ki...

Nedense aklima hep 2 sene once Ibb macinda Bobo ya verilen 5 maclik ceza geliyor kendimi tutamiyorum. Orada da Bobo kollariyla ''sportmenlige aykiri bir hava akimi'' olusturmustu :/

gillerprensi dedi ki...

Bana kalırsa bu tip cezalar gerekli. Fenerlisi Galatasaraylısı hiç fark etmez, önce adam olacak futbolcular. Ben bir Galatasaraylıyım, Fener maçından sonra Arda'ya maç öncesi kavga etti diye 6 ay hak mahrumiyeti verselerdi sevinirdim. Cidden ülkemizdeki maçlar mahalle maçı havasında geçiyor. Medeniyetten eser yok. Büyük cezalar olsun ki edepleriyle oynasın kabadayılarımız.

Arkhe dedi ki...

@esperanza

Müdür Bobo 4 maç ceza aldı ve onun aptallığı da hakemi itmesi olmuştu. 2+2 şeklinde bir ceza vermişlerdi.

@eeyore

Medeniyet diyoruz ama her şeylerini örnek gösterdiğimiz Premier League'de futbolcularla hakemlerin nasıl tartışabildiğini de görüyoruz.

@peralta

Bardağın dolu tarafı öyle, haklısın. Benim için de Kazım'ın olmaması sevindirici ama neden bu kadar üstümüze geliyorlar anlamıyorum. Susanın tepesine çıkmaları canımı sıkıyor.

gillerprensi dedi ki...

@Arkhe

Premier Leauge'de Eric Cantona'nın seyircilere salladığı döner tekmeyi hatırlıyorum. Sonrasında 10 ay ceza almıştı. Geçen yıl Ali Sami Yen'deki Fener maçındaki olaylar pek mi aşağı kalırdı o hareketten. Ya da Hagi'nin tükürmesi var hatırladığın hakeme. Emre'nin boğaz kesmesi falan. Anlayacağın verdiler mi cezayı öttürüyor elin oğlu yoksa tabii ki sinirlere zaman zaman hakim olamıyor futbolcular!

Arkhe dedi ki...

Disiplin cezaları ağırdır demiyorum. Sadece hakemlerin dokunulmazlığının bu ilkede abartıldığını söylüyorum. Otoriteleri sarsılmamalı tamam ama o dengeyi sağlayacak olan da hakem. Denge de böyle sağlanmaz.

SirEvo dedi ki...

Sıradan bir oyuncu için çok ağır olabilir 4 maç küfürden sonra lakin Kazım'ın amaçsızca, kasıtlı olarak, kendinin de açıkladığı gibi bile bile küfür etmesi işleri değiştiriyor. Futbolu iyi oynadığı zamanlarda alkışlıyoruz ama antipatikliğiyle kendini uzaklaştırıyor hem kendi hem de rakip taraftarlardan...

Arkhe dedi ki...

2 ya da 3 maç ceza alanlar bilmeden, yanlışlıkla mı küfür etmişlerdi? Kazım'ın kişiliğinin konu ile alakası yok, cezalarda kriter bu olamaz. Ben x'i sevmiyorum, çok itici bir adam o yüzden 1 maç daha fazladan yazalım gibi bir mantık olamaz.

RuFF dedi ki...

Üst üste 4 kere filan fuck off dedi hakeme hemde tam önümüzde.Hakem raporuda çok önemli burada.Ne kadar doğrudur bilinmez ama soyunma odalarının orada da olaylar çıkarmış dendi.

Arkhe dedi ki...

Ajan dört kez fuck off dedi diyorsun ama kendisi fuck you'dan ceza aldı ki ben pek 4 kez gibi de görmedim.. Sen yapma bari..

Soyunma odalarının orada olay çıkardı diyen de Erman Toroğlu.. Hem de nasıl oluyorsa maç oynanırken gözlemci oradaymışmış ve bunları raporuna yazmışmış..

Hagi'yi geçiyorum, o çok eskide kaldı.. Bu Kazım Ankaragücü maçında aynı kelimeleri kullanmasına rağmen 2 maç ceza aldı.. Kezman yine aynı küfür ile 2 maç almıştı.. Sivas maçında Ümit Karan hakeme küfür etti dediler, o da 2 maç aldı.. Zapo için Selçuk Dereli küfür etti dedi, o da 2 maç aldı.. Rüştü daha bu sezonun başında küfürden 3 maç aldı..

RuFF dedi ki...

Kardeşim hakkaten olay tam önümüzde oldu.Israrla tekrarlardı "fuck off " olayını.3 kere söylediğini gözümle gördüm.İş hakemden hakeme de değişiyor.Sahada ters bir hakem varsa sakata geliyorsun.
Bir maçta 6 kırmızı kart gördük ve yorumcular " evet verilen kırmızı kartların hepsi haklıydı dedi" Kısmen haklılardı da fakat diğer maçlarda aynı standartta kartlar çıkmadı.Bizim kızdığımız olayda buydu o zaman.
Burda da aynı şekilde Kazım ın başına geldi olay.Eğer küfür eden Kazım değilde Alex olsaydı belki es bile geçilebilirdi.Kazım,Emre bu tarz adamlar mimlenmiş artık.1 vereceklerse 3 veriyorlar.

Arkhe dedi ki...

Müdür sen stadda gördüysen ben de defalarca televizyonlarda gördüm. He diyelim ki 3 kez söyledi, yine bir şey değişmez ki..

İşin hakemden hakeme de, oyuncudan oyuncuya da takımdan takıma da değişmesi doğru değil. Siz o 6 kırmızı kartı nasıl haksız bulup da kızdıysanız ben de bu cezayı haksız bulup kızıyorum..