4 Kasım 2009 Çarşamba

Yazık..



Artık acınacak bir hale geldi ve hala inatla o koltuğa yapışıyor olması çok ilginç. Ya gerçekten hiç kafası çalışmıyor ve taraftarın bir mağlubiyet yüzünden tepki verdiğini düşünüyor ya da eline verilen oyuncağı çok seviyor, vazgeçemiyor.

Benim için problem yok, 30 sene daha o koltukta kalabilir ama bir insanın bu kadar yüzsüz olması ve şu fotoğrafları verebilmesi bana çok garip geliyor. Hayır her şeyi geçtim, kendine de yazık. Acaba kendini daha ne kadar rezil edecek merak ediyorum. Koca adamın haline bakın..

4 yorum:

stalker dedi ki...

bu adamda şerefin ş'si olsaydı bugün "beşiktaş başkanlığını bırakıyorum ve kongrede aday olmayacağımı deklara ediyorum. ancak istifa ederek bir de olağanüstü kongre süreci yaşanmasını istemediğim için kongreye kadar yönetim kurulu olarak devam ediyoruz." gibisinden bi açıklama yapar, o ağzı salyalı halini biraz olsun unutturabilirdi. yazık.. sktir yetmeyecek, ana avrat sövülecek bu gidişle. utanç verici hakkaten. şu hallere bak yav.. çevresindekilerin "napıyo lan bu dengesiz" der gibi müshehzi bakışları bile durumu anlatıyor.

Gürkut Gürsoy dedi ki...

sakın bırakma Demirören. Bırakırsan bile mutlaka kişisel alacaklarına karşı haciz yap. ADAYIMIZ DEMİRÖREN

Pamukk dedi ki...

hiçbir insanın kendini şu duruma düşürecek kadar aptal olması mümkün değil. zaten rezilsin. şu halinle yanındaki kalite insanlara binkat daha rezil olmuşsun.sokağa çıkacak yüzün olmamalı normal şartlarda. adam normal değil bi gariplik var ve ben de anlamıyorum

koskorcuk da iyiki söylemiş yoksa demirören nerden akıl etcekti haczi fln. şimdi hemen uygular dediklerini.kendisinin akıl hocaları fbli zaten 2 etmez dediklerini.

Tuner dedi ki...

ben pamuk'un hissettiği gariplikle ilgili ufak bir ipucu vereyim. Onun yerinde olan herkes gitmek ister kesinlikle. En kötü der ki "verin paramı gideyim". Ama eğer ortalıkta daha üstü tamamen örtülememiş ayıplar varsa (bkz: tabata ve ismail transferleri) tekrar başkan olmak zorunda hissediyor olabilir kendini. Unutmayın aynı Zapo bü takıma Ocak ayında 1.750.000€ ya teklif edilmişti. 5 ay sonra 4.250.000'e alındı...