10 Ocak 2009 Cumartesi

Aliağa Petkim - Galatasaray



Salı günü oynanamayan Türk Telekom - Bnei Hasharon maçından sonra "Küfür edildiğinde bile İstanbul'da 15 dakikada tribünleri boşaltabilen polis bu insanları bir türlü dışarı çıkartamadı hatta ne garip ki onlarla gayet medeni bir şekilde pazarlık yaptı. Herhalde kendilerine yakın gördüler." demiştik.

Dün İzmir'de oynanan Aliağa Petkim - Galatasaray basketbol maçı sırasında tribünde çıkan kargaşaya müdahele eden polis seyircilere biber gazı sıktı. Evet evet, bir basketbol maçında kapalı salonda biber gazı sıkıldı. Açık havada bile adamı mahveden biber gazının kapalı salonda neler yapabileceğini o gazı yiyen bilir. Normal olarak maça ara verilmiş, fenalaşıp hastaneye gidenler olmuş. Saha içini de etkileyen gazın dağılması için maça 20 dakika ara verilmiş. Galatasaray'li Atkins fenalaşmış, oyuncular içeri girmiş, aralarında temiz hava almak için salonun dışına çıkanlar olmuş.

İşte yurdumun polisi..

1 yorum:

Tuner dedi ki...

http://atanalirspor.blogspot.com/2009/01/az-gelimi-lkenin-pano-villa-klkl.html

salonda biber gazı yeni değil. 3 sene önceki Karşıyaka'daki olaylı Beşiktaş maçında da polisler oda parfümü sıkar gibi sıkmıştı. Arada kaynayan çocukları görmeliydin...