16 Ocak 2009 Cuma

Bye Bye Calderon


Bu hafta başında Marca gözünü Calderon'a koymuştu. Başkanın genel kurulda oy hakkı olmayanlara oy kullandırdığını ve seçimi de bu şekilde kazandığını iddia eden bir haber yapmıştı. 2006 yılından bu yana Real Madrid'in kulüp başkanı olan Calderon bu iddiaları reddetmişti fakat Marca iddialarına devam etti ve yayınladığı fotoğraflarda üye olmamasına rağmen oy kullanan kişilerin Calderon'un oğlunun ve kardeşinin arkadaşları olduğunu göstermişti. Bu noktadan sonra Marca ile birlikte birçok gazete de Calderon'a iyice yüklendi ve başkanın sonunu getirdiler.

Genel kuruldaki sahtekarlık iddialarının doğru çıkmasından dolayı kulüp yöneticilerinden ve genel kurulu organize eden Luis Barcena ile üye olmayan kişileri salona aldığı söylenen Nanni adlı kulübün halkla ilişkiler sorumlusu istifa etmişti. Bugün yapılan yönetim kurulunda da Calderon istifasını vermiş. Real Madrid'de işler tam düzelmeye başlamışken bu istifa sezonun geri kalanını daha da zorlaştırabilir. Barcelona'nın Madrid'de alkışlanma ihtimali belki de biraz daha arttı.

2 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it was the only solution for him after very controversial years.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Adsız dedi ki...

demiröreni de yollasa ya şu marca.:)
calderon onurlu adammış gene de istifa etmiş bu durumda yüzsüz demirörenden böyle bi hareket beklemek hata olur. hem bizim yönetimde başkanı istifaya zorlayabilcek güç akıl beyin vs yok ki.