30 Ocak 2009 Cuma

Fabian Ernst --> Beşiktaş


Sporx ve Ntv Spor haberi girdiler, Beşiktaş Schalke'li orta saha oyuncusu Fabian Ernst ile anlaşmış. Hamburg, Werder Bremen ve son olarak da 2005 yılından beri Schalke de oynayan 30 yaşındaki Ernst milli formayı da 24 kez giydi.

Ernst'i biliyorum daha doğrusu hatırlıyorum. Son zamanlarda Bundesliga'yı sıkı takip etmişliğim yok ama bu transfer Beşiktaş'a çok faydalı olabilir. Alman futbolcu orta saha direncini arttıracaktır, bir diğer artısı da Sivok-Zapo ikilisinin savunmaya yerleşecek olmasıdır ama kenarda oturacak yabancıların seçiminde de işler iyice zorlaşacak. Orta saha direncinin artması Beşiktaş için faydalı bir hamle ama Cisse'yi beğenen biri olarak benim tercihim yine de bir bek transferi olabilirdi.
.
Oyuncuya ve kulübüne ödenecek ücret ile ilgili henüz bir bilgi yok ama bu saatten sonra paranın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Yıldırım Demirören ve Denizli bu sene şampiyon olmak için tüm imkanları kullanıyor gibiler ki günü kurtarmak bu şartlar altında çok da yanlış bir tercih sayılmaz.

3 yorum:

Pamukk dedi ki...

taraftarın ağzına bir parmak bal daha çaldılar. bu da tutmazsa ne yapıcak bakalım.

başkana borç kaça çıktı acaba bu transferle.

hayırlı olsun transfer.

Şen Şef dedi ki...

Ernst kariyerli topçu. Yalnız Arkhe haklı, kim oturacak?

Pamukk dedi ki...

cisse oturacak