27 Ocak 2009 Salı

Irkçılık


Galatasaray Tribünleri: "Kahrolsun İsrail O.... ç.... Balili"

2 yorum:

Şen Şef dedi ki...

İsrail bir ırk değil ülkedir, İsrail vatandaşı Araplar da vardır mesela. Balili öte yandan kime ne yapmıştır, senelerdir bu ülkede kim hangi yanlışını görmüştür bilemiyorum. Kaldı ki 3 senedir yaşadığı yer Sivas'tır, orada sabaha çıkamazdı bir sıkıntı olsaydı değil mi? Dur bak kendim ayıp etmeye başladım bu sefer di mi Sivas'la ilgili? Siyaseten evet ama hepiniz kafanızı salladınız okuyunca öyle mi? Neyse.

Golden sonraki tepkiyi ben göremedim çok fazla yorum yapmak istemiyorum, münferit miydi değil miydi mesela söyleyemeyeceğim birşey. Yalnız o tepkinin gol atan rakip oyuncuya içindeki sıkıntıyı kusmak olduğunu düşünüyorum, ötesi değil. 3 gün önceki maçtan kalma;

*sahayı niye örtmediniz? (Fener'e yaptığınız gibi),
*Ümit küfürden mi atıldı, kara tekmeden mi?
*11'e 11 pozisyonunuz bile yoktu ulann

tepkilerinin "bu maçta görürsünüz"e dönüşüp sonra 3 gün öncesinin flashback'i bir gol yiyip beyne oksijen gitmemesi olarak görüyorum.

Ve sen de neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsun Arkhe, ama bizimkiler yapınca hoşuna gitmiş bunu çakmak işte itiraf et.

Arkhe dedi ki...

Şunu bile savunabiliyorsun ya, pes.

Muhtemelen maç öncesi ya da devre arası ısınmaları sırasında aynı tezahuratın yapılmasını da savunup bir kulp bulabilirsin.

Haydi şimdi "İsrail bir ırk değildir" gibi cümle cambazlıklarına ve her söylediğimi Fenerbahçe-Galatasaray özelinde okumaya devam et..