31 Ağustos 2009 Pazartesi

Rezillik - 3


100. yılına giren sarı lacivertli kulüpte geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bu hafta gerçekleştirilen olağanüstü kongrede, Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in güçbirliği anlaşması sonucunda Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi.

Ankaragücü Cemal Aydın Tesisleri'nde 200 delegenin 160'ının oyunu alan Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi. 200 oydan 28 oy boş çıkarken, 12 oy ise geçersiz sayıldı. Geçersiz 12 oydan 8'inde Ahmet Gökçek'in ismi çizilirken. Gökçek'in ismini çizen 8 kişiden 3'ün Gökçek'in isminin karşısına "Hadise" yazarken, biri "Bu külübü sattını, ananızı da satın" yazarken, bir delege ise Ahmet Gökçek'in ismini çizerek karşısına "Bu külübü Cemal Aydın'ın şaibeli ekibinden kurtarın" yazdı.

Ahmet Gökçek'in delegeler tarafından oylanarak önce üyeliği daha sonra başkan adaylığı kabul edildi. Daha sonra yapılan konuşmaların ardından yapılan oylamada Ahmet Gökçek sarı lacivertli kulübün yeni başkanı oldu.
.
.

Hiç yorum yok: