31 Ağustos 2009 Pazartesi

Rodrigo Tabata --> Beşiktaş


Delgado ile sözleşmenin dondurulduğu açıklandıktan sonra herhalde çoğunluk bu transferin olacağını düşünüyordu. Beklenen oldu ve Tabata 8 milyon € bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’a transfer oldu. Bu transferin takıma verebilecekleri ve yaratabileceği sorunlar ile ilgili olarak Tabata özelinde olmasa da genel bir şeyler yazmıştım. O yazdıklarım aynen Tabata özelinde de geçerli, bence gerekli olmayan bir transferdi. Ocak ayında neler olacak, kontenjan konusunda nasıl bir yol izlenecek göreceğiz.

Ödenen yüksek bonservis bedeli Tabata’nın önüne geçti, Beşiktaş konusu açılır açılmaz artık öncelikle bu gündeme geliyor. Bu paralarla ilgili olarak konuşulanlar ise çirkin ve ürpertici şeyler, taraftarın huzuru iyice kaçtı. Ben Beşiktaş’lı olmadığım için bildiğim bir detay yok, üzerine yorum da yapmam ama Noat Samisa’nın burada yazdıkları ilgi çekici. Yorumlar da çok ilginçti, bazı tartışmalar dönüyordu ama kapatıldığına ve silindiğine göre tartışma tatsız yerlere gitmiş olsa gerek.
.
Transfer sezonu başında adı Beşiktaş ile anılan Caner de Galatasaray’a transfer oldu. 1 sene kiralık olarak imzalanmış ve satın alma opsiyonu da Galatasaray’ın elindeymiş. Transfer şampiyonu Yıldırım Demirören’e selam olsun..

1 yorum:

Pamukk dedi ki...

soğuttular iyice.
kapatılan noat samisa yorumlarında mide bulandırıcı olabilecek gerçekler vardı( gerçek midir bilemem) söylentisi bile iğrenç. bu yüzden kombinemi satıyorum yazmıştım oraya da pişman değilim.

tabata faydalı olur olmaz bilinmez. olabilir de benim derdim zaten bu değil. delgadonun yerine birini alacaksan zamanında alacaksın.. yok Delgado sözleşmesini dondurmadı-ancak dondurdu-bu saatten sonra alabileceğimiz adam yoktu-verdik 8mio euroyu bahanesiyle gelmesin kimse küfür ederim. şampiyon olmuşsun- clde oynicaksın, transferde en rahat senin olman gerekirken bi boktan faydalanamadın. Allah belanı versin demirören şu mübarek günde ağzımı bozdurdun gene.

Ocakta ne olacak, kim gidecek yabancılardan acaba? kimi kiraya verip parasını kulüpten ödeyecekler acaba? allah cezanızı versin..