18 Ağustos 2009 Salı

Beşiktaş & Türk Kızılayı


Beşiktaş dün ilk kez sırtında Türk Kızılayı reklamının olduğu formaları giydi. Bence samimi bir hareket değil, Demirören Ülker’den istediği rakamı alamayınca “Halkın Takımı” tiyatrosunu oynamaya başlamış. Bu tip değerlere bağlılığı yüksek olan taraftarları karşısında prim yapmaya çalışıyor, popülist davranıyor. Seneye Ülker 10 milyon € verip de Kızılay ile devam ederlerse tamam derim. Yine de yaptığı işleri düşününce buna şükretmek lazım, forma arkasını boş da bırakabilirlerdi. Böyle bir şeyi düşünmeleri ekstra olmuş. Benim tercihim yolsuzluk iddialarına karışmış Kızılay yerine başka bir kurum da olabilirdi ama bu da kötü bir tercih değil.

Bütün bunları bir kenara bırakıyorum, söyleyeceğim şey başkaydı. Türk Kızılayı bence formada çok güzel durmuş. Beşiktaş taraftarı olsam forma tasarımlarını beğenmemiş olmama rağmen her formadan alırdım. Arşivlik olur, yıllarca saklanır.

3 yorum:

Metonet dedi ki...

ülker formanın önü benim arkasına da vermem demiş olabilir. bence mantıklı kızılay 1 sene de sürse tadını çıkaralım en azından, seneye elbet para girer devreye.

Pamukk dedi ki...

yorumların gibi düşünsem de ben bu kadar yargılanma-sorgulanma- derinlemeye karşıyım.
her ne olursa olsun "bu çok güzel bir hareket" deyip geçmeyi-geçilmesini tercih ederim.

Gayriciddimilliariza dedi ki...

yazdıklarına tamamen katılıyorum.son cümlen hariç..bu formanın sadece arkasını alırdım illa arşiv yapacaksam.