22 Eylül 2008 Pazartesi

ALL I'INA G-THERE

Beşiktaş Yönetim Kurulu bundan yaklaşık 1,5 sene önce güzel bir kararla kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazalar zincirinin daha önce "BJK Store" olan adını "Kartal Yuvası" olarak değiştirmiş ve TDK'dan ödül almıştı.

Yukarıdaki ürünler ise Kartal Yuvasının yeni sezon koleksiyonunda yer alıyor. Anlaşılması zor olabilir, bu atkıları tasarlayan muhteşem beyinler "Alayına Gider" esprisi yapmak istemişler.

Herhalde bununla ilgili yorum yapmaya gerek yok. Beni bu ürünlerden daha çok şaşırtan şey ise hafta sonu Kartal Yuvası'na uğrayan bir arkadaşımın bu ürünlerin ilgi gördüğünü söylemesi..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ses uyumu esprisine bakıldığında aslında "olayına cider" çıkıyor ki laz fıkraları bile bunun yanında zeka cevherleri olarak parıldıyor. I run each tean me? esprisinin 10 yıl önce yapıldığı düşünülürse bu esprinin(?) ne bayat ve yaratıcılıktan yoksun olduğu görülür.hayatını 120 kelime ile sınırlandırıp 121.kelime ile karşılaştığında zorlanan herhangi bir kişi için cazip bir ürün.hey gidi yaratıcılığımız.. eh sonbikaç yıldır kameralara oynayıp keseden yaratıcılığın mirasını hala yemeye devam ederseniz (yağmurlu bir günde vs..) böyle espriye bile ilerde can kurban dersiniz.yazık. kime mi? bana ve beni soğutanlara.. her ortamdan uzaklaşıp lig tv alıcam bu gidişle.. şu atkıya bak ya..