10 Eylül 2008 Çarşamba

"Arkhe"


İleri derecede Fenerbahçe'liyim. Futbol konuşulduğunda genelde kendi renkdaşlarımla ayrı fikirlerde olan, diğer takım taraftarlarının ise sevebildiği, aynı fikirde olabildiği bir taraftarım ama bu birşey değiştirmez, sonuçta taraflıyım. Tarafsız olmak gibi de bir kaygım yok.

Güney Amerika'da renklerinden ziyade belki de daha çok Maradona etkisiyle Boca Juniors severim. İngiltere'de "sanırım bu sene olacak" umuduyla çok eskiden beri Liverpool'u desteklerim, çocukken bile çok severdim.

İtalya'da beni alan takım Internazionale'dir. Sebebi Milan nefreti de olabilir, Klinsmann da, taraftarları da, emin değilim. İspanya'da ise bu yukarıda saydığım takımlara duyduğum sevgiden de öte duygularla Barcelona'yı desteklerim, en az Barcelona'yı sevdiğim kadar da Real Madrid'den nefret ederim.

Böyle bir adamım işte. Okuyan olursa futbol yazılarını bazı şeylerin farkında olarak okumasını isterim.

1 yorum:

Şen Şef dedi ki...

Yuuuuuu!! :D

"Bende ileri derecede tavuk karası" var der gibi olmuş.

Evet ileri derecede Fenerlidir Arkhe. İleri derecede de anlaşamayız bazen kendisiyle, eşyanın tabiatı gereği. Yani soğanlardan da anlaşılacağı üzere ben de Galatasaraylıyım.

İkimiz de futbol kurbanlarıyız. "Top'a sevdalı" filan gibi salak bişeyler yani. Anlaştığımız da olur bu sebepten dolayı sıklıkla. Muhabbetin şenlenmesi için sabırsızlanıyoruz. Ehe..ehehe