26 Eylül 2008 Cuma

Nye veriyon nye kaldırıyon? (Moğol atasözü)




Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 13 Eylül'deki Hacettepe maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle Volkan'a verdiği 1 maç cezayı, yapılan itiraz üzerine görüştü. Kurul bu cezayı oy çokluğuyla kaldırdı.

Hacettepe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyen Volkan, alının bu kararla cezasını tamamlamış oldu.

TOLEDO VE ABDURRAHMAN'A 2'ŞER MAÇ CEZA

Öte yandan Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserisporlu futbolcu Toledo ve Sivassporlu Abdurrahman Dereli'ye 2'şer maç ceza verdi.

Kurul yaptığı toplantıda, 21 Eylül'deki Bursaspor-Kayserispor maçında, hakeme yönelik sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle Toledo'yu, 20 Eylül'deki Eskişehirspor-Sivasspor maçında aynı eylemi nedeniyle de Abdurrahman'ı cezalandırdı.


2 yorum:

Arkhe dedi ki...

Tuttuğu takım fark etmeden herkesi rahatsız eden de bu aslında, durup dururken ortalığı bulandırdılar.

Kimse memnun değil, burada eksik bir soru var mesela, neden karar takım Sivas'a gittikten sonra açıklandı.

Aldıkları karar kimseye yaramadı, sadece gereksiz yere ortalık karıştı.

Adsız dedi ki...

uygulama zaafiyeti ve kişiliksiz bir duruş.itiraz gelmezse kararımızda haklıyız gelirse yanılmışız.bu ne saçma şeydir yahu? karışık bir ortam yaratmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Bir kısım bunu fenere kıyak olarak düşünecekken fenerbahçeliler de sivas maçını etkileyebilecek bu karara isyan etmekte haklılar.ne gerek var böyle bir kargaşa yaratmaya? e tabi biz ürürüz kervan yürür.. beylere dokunan yok.bu nedir ki başka şeylerin yanında. (not:hürriyet'de yarım saat önce okudum volkanın götürülmeyişini ve blogu açtım,arkhe'nin isyanını bekliyordum.)