25 Eylül 2008 Perşembe

Blogpası - Good vs. Evil



Top Cambazı lezzetli bir yazı ve çok beğendiğim bir video düşmüş dün. Dayanamayıp bendenize gark olan yorumu buraya taşıyorum. Umarım blog raconunda ofsayta düşmüyorumdur.

Orjinalinden:
"...Futbol bir oyun.
Belirli kuralları var. Bazen kendi kendine kural yaratır. Kaos ortamı mesela. Rakibiniz, takım arkadaşlarınız ve top bazen farklı yönlere doğru ilerler bu sırada teknik direktörler ve taraftarlar her telden çalarlar, farklı şeyler söylerler. Kimi zaman bunlar farklı dillerde de olabilir...
...Kaybetmenin, oyunun doğal bir sonucu olduğunu idrak edememiş ve de sırf bir oyuna müdahil 2 takımdan herhangi birinin oyuncusu ya da taraftarı olduğu için şiddetin kaynağı olmuş insanlara bir kaç sözümüz var. Futbol bizim oyunumuz. Siz başka yere gidin."

Ben de, altına yazdığım yorumda aşağı-yukarı: "kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz ve bu muhabbet hep, bir şekilde, zaten neremiz doğru'ya geliyor. Memleket olarak değil, insanoğlu adına. Futbol maçı gibi, iyi'lerin en az kötü'ler kadar çok koşup mücadele etmesi gerekiyor. Yoksa medyanın yaptığı gibi topu taca atmakla düzelmez hiç bir şey", gibi bir şeyler yazdım.

  1. Bu post ve video'yu kaçırmayın, Ederlezi!
  2. Batı alemi gözüyle GOOD XI vs. EVIL XI Langırt masası :P 2 takım da oldukça açık, ofansif taktikle oynuyor


1 yorum:

Robaggio dedi ki...

sevgili şen şef, ofsayta düşmek bir yana asist yapıyorsun resmen :) hem ceyhun hem blog adına teşekkürler...
bu arada kötülerin takımını maç kaybettiğinde falakaya yatırılan Irak milli takımına benzettim..
bu takımın kaptanı Hitler olur, maç kaybettiklerinde de alayını sabun yapar..