20 Şubat 2009 Cuma

Adı yeter mi acaba?


Sergio Aguero and Giannina Maradona çifti çocuklarına, Diego da torununa dün akşam saatlerinde Madrid'de kavuşmuş. Ufaklığın adında baba, dede ve ilginç bir şekilde Messi var. Keşke bir çocuğu daha olsaymış da, onu da Messi ile baş göz etseymiş. Bir bebek için doğuştan futbolcu denecekse o bebek bu bebek ama işi zor. Futbolcu olmak istemiyorum deme şansı yok. Futbol oynamayı istese bile adının ve genlerinin karşılığını vermesi, devasa beklentileri karşılaması hiç kolay olmayacak.

Benjamin Leonel Aguero Maradona.. Ne isim ama be..
.
Edit: Ich'in ve Alfredo Di Stéfano'nun uyarılarıyla öğrendik ki Leonel Kun'un babasının adıymış. Olsun belki yine de bir alaka kurmuşlardır, en azından ben kurdum. :)
Ne olursa olsun o üç ismin bir kişide birleşmesi beklentileri öyle ya da böyle çok arttıracak ki şu an bile yeterince yüksek.

5 yorum:

Alfredo dedi ki...

Bizim Kun'un tam adı şu;
"Sergio Leonel Agüero del Castillo"

Yani Messi ile alakası yok
Leonel'in :)

Arkhe dedi ki...

Bilinmez, belki de Maradona'nın kafasında alakası vardır. Hem boşver, böyle kurması daha güzel, hoşuma gitti. :)

barSELOna dedi ki...

Cruyff'un da çocuğu vardı o da futbol oynadı hemde Barcelona da demek ki %100 diye bir şey yok (gerçi cruyff çok sakatlık yaşadı dedi onun için ama )

ich dedi ki...

Leonel, Agüero'nun babasının ismi.

alengir dedi ki...

böyle isimli bir herifin futbolcu olmaktan başka çaresi varmı ne biliyim mesela öğretmen olarak düşünebiliyormusunuz(Arjantin de olsa bile):))