25 Şubat 2009 Çarşamba

Internazionale 0-0 Manchester United


Golsüz ve hatta çok fazla pozisyonu da olmayan bir maçtı ama yine de bana çok keyif verdi. İlk devre Ferguson’un takımı Inter’e karşı çok daha üstündü, pozisyonlar da buldu. Savunma dörtlüsü ve önündeki ikili Inter’in kaleye yaklaşmasına neredeyse hiç müsade etmedi. Ronaldo bu zaman diliminde çok etkiliydi.

İkinci devre ise ibre biraz daha Inter’e döndü. Her ne kadar Inter oyunda daha üstün gibi gözükse de kaleye gitmediği anlarda bile Manchester United bana her an gol bulabilecek hissi verdi, Inter’in gol atması ise çok zor gibiydi. Ferguson ilk maçtan istediğini aldı, zaten takımı öncelikle gol yememeyi hedeflediği zaman kilidi açmak çok zor oluyor. Bu arada Mourinho maç sonrası şikayet etmiş, bence de haksız değil. İspanyol hakem bütün takdir haklarını deplasman takımı lehine kullandı, beni de çıldırttı.

İlk maç sonunda düşünceli olan teknik adam Mourinho, yüzü gülen ise Alex Ferguson. İkinci maçta da şanslı olan taraf Manchester United ama futbol bu, Zlatan gidip sıradışı bir gol atıp işin şeklini değiştirebilir. Başka bir oyuncu çıkıp maça damgasını vurarak bütün öngörüleri boşa çıkartabilir. Inter bunu yapabilecek oyunculara sahip.


1 yorum:

Pamukk dedi ki...

zlatan çok durgundu, sanki yürüyecek hali yok gibi geldi bana..
man u her zaman hakemlerle beraber zaten.
gönlümüz inter'den yana. sir ve ronaldoyu alt etmelerini istiyorum.inşallah.