4 Mart 2009 Çarşamba

"Özel" Taktik

Tolunay "Fenerbahçe'de Alex özel bir oyuncu ve saha içinde bu futbolcuya uygulayacağımız özel bir taktik olacak." demiş. Bu anlayacağımız dilde "Vereceğiz Alex'in başına birini, muhtemelen Ragıp'ı, bütün maç ince ince tekme attıracağız." demek oluyor.
.
Kayserispor oyunu sertleştiren, zaman zaman kasıtlı tekmeler atan ve bazı oyuncuları ileri derecede çirkef olan bir takım. Benim de bu ligde en sevmediğim takımlardan biri.

4 yorum:

Patasana dedi ki...

olaylara kinayeli yaklaşırsak fotoğraftaki arka plan önemli "kayseriGAZ" o bile çok şey anlatıyor söz konusu bizim maçımız olunca.

petit dedi ki...

Topa sert giren adamları severim mesela bizde eskiden Filipescu vardı. Amokachi, popüler olduğu dönemde Filip karşısında hayatının en kötü maçlarını oynardı. Ama Kayseri, Yılmaz'ın kaptan olduğu yıllardaki A.Gücü gibi top oynuyor. Vur, kır, parçala hakem seni eksik bırakmazsa kazan gibi bir taktikleri olsa gerek.

Şen Şef dedi ki...

Aynı şeyi Sivasspor için de söyleyebiliriz aslında, atağının kısıtlı olması Kayseri'nin bu yönünü öne çıkarıyor bence. Fakat Ragıp'la İsmail Güldüren'i sabaha kadar dövseler üzülmem.

Tolunay'ın maçtan önce bunu söylemesi ise tam gözünü korkutma taktiği söylediğin gibi. Ne arıyor ki acaba? Kümede kalmaya mı çalışıyor, şampiyonluğa mı, iddiası nedir yani maçtan önce pikolojik baskı uygulamak için?

Tuner dedi ki...

arkada reklamda yazana dikkat =)